• Vill du hjälpa?

  Skänk en gåva

  Järfälla kvinnojour tar tacksamt emot din gåva, som ger oss möjlighet att glädja kvinnor och barn under deras svåra förhållanden.

  Tack för din gåva!

  PG: 15 75 37-2

  Swish: 123 28 25 26 3

  Bli medlem

  Medlemsavgiften är 100:- per år. Som medlem får du vårt föreningsbrev och blir inbjuden till våra aktiviteter. Medlemmar har rösträtt på årsmötet.

  Du blir medlem genom att göra en inbetalning till plusgiro 15 75 37-2.

  Kom ihåg att ange ditt namn, samt att inbetalningen gäller medlemskap i meddelandefältet för internetbetalning eller på avin. När betalningen är gjord skicka ett mejl med ditt namn och dina kontaktuppgifter till styrelsen@jarfallakvinnojour.se

  Som medlem godkänner du våra stagar, läs våra stadgar

  Vill du arbeta som volontär?

  Är du över 18 år och intresserad av att arbeta ideellt som jourkvinna hos oss med våldsutsatta kvinnor och barn?

  Som jourkvinna utgör du en viktig del av vår verksamhet, för att stödja kvinnor och barn som behöver dig i sin vardag genom exempelvis samtal eller praktisk hjälp. Vi har behov av hjälp både dag-/kvällstid samt helger, så all hjälp är välkommen!

  Vi söker personer med olika bakgrund och i olika åldrar, gärna bosatta i Järfälla kommun eller omnejd.

  Som jourkvinna får du en kostnadsfri grundutbildning som ger dig kunskaper om våld i nära relationer, samtalsmetodik samt andra verktyg som är användbara i det praktiska stödarbetet.

  Skriv ett mejl till oss med en kort beskrivning av dig själv, vad du gör, hur ofta du kan ställa upp och varför du vill bli jourkvinna. Bifoga gärna ditt CV och skicka din ansökan till: kontakt@jarfallakvinnojour.se

  Tack för att du vill vara med och göra skillnad!